trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Deci pentru creantele nascute anterior datei dechiderii procedurii generale dobanzile, majorarile, accesoriile raman calculate pana la aceasta data?
Calculam dobanzi, majorari, accesorii numai pentru obligatiile nascute dupa data deschiderii?
~ final discuție ~
 mh31	                   

In cazul in care depun cererea de inscriere in tabelul suplimentar al creantelor, la creantele nascute in cursul procedurii mai calculez sau nu penalitati de ... (vezi toată discuția)
	                    mh31	                   

In cazul in care depun cererea de inscriere in tabelul suplimentar al creantelor, la creantele nascute in cursul procedurii mai calculez sau nu penalitati de ... (vezi toată discuția)

maoru	                   

buna ziua
am o societate aflata in reorganizare,cu un plan de reorganiazare si de plata a creantelor.
De ex. in tabelul creantelor definitive,rectificat,se ... (vezi toată discuția)
	                    maoru	                   

buna ziua
am o societate aflata in reorganizare,cu un plan de reorganiazare si de plata a creantelor.
De ex. in tabelul creantelor definitive,rectificat,se ... (vezi toată discuția)

cosminsb	                   

Buna ziua,
As dori un sfat din partea dvs. la problema mea...
In 2009 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (la notar public). ... (vezi toată discuția)
	                    cosminsb	                   

Buna ziua,
As dori un sfat din partea dvs. la problema mea...
In 2009 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (la notar public). ... (vezi toată discuția)