avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Curs formare mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Curs formare mediator

Buna ziua! am o nelamurire cu privire la cursul de formare a mediatorilor din bucuresti. Am inteles ca iti trebuie studii superioare dar...daca nu ai master sau o vechime de 3 ani poti sa te inscrii? Mentionez ca am terminat doar facultatea,fara master...iar vechime in munca am doar un an si ceva. Iar dupa terminarea cursului si promovarea examenului ai loc de munca asigurat? sau trebuie iar sa cauti...sa lucrezi intr-o institutie...Va multumesc pt raspuns. O zi placuta!
Medierea este o profesie liberala: veti lucra pe cont propriu si veti avea rezultate financiare in functie de cati clienti va trec pragul cabinetului.
Pentru a fi mediator trebuie sa aveti trei ani vechime in munca. Va puteti inscrie la cursuri si acum doar ca le puteti valorifica doar dupa ce acumulati cei trei ani de vechime. Atentie, valabilitatea cursurilor pentru obtinerea autorizatiei de mediator o puteti face in maxim trei ani de la finalizarea acestora.
Cei trei ani de vechime in munca pot fi in orice domeniu? Si neintrerupt? Multumesc !!!
Da, vechimea de 3 ani poate să existe în orice domeniu , însă nu trebuie să fie neîntreruptă, ci cumulată.
Multumesc pentru raspunsuri!
Sa inteleg ca daca am master nu mai sunt necesari cei 3 ani de vechime in munca? Pot profesa imediat ce primesc diploma si ma inscriu in baroul mediatorilor?

Alte discuții în legătură

Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Cum devii mediator? TurcuOvi TurcuOvi Cum poti se devi mediator si sa profesezi? Daca sunt recent absolvent al unei facultati este necesar sa treaca o anumita perioada pana sa pot lua parte la un ... (vezi toată discuția)
Ce sanse are omul de rand sa devina mediator in ro ? spiridus spiridus Ce sanse avem in urma efectuarii unui curs de mediator, sa devenim mediator ? Au loc oamenii de rand sa devina mediatori in RO de atatia cs juridici, avocati, ... (vezi toată discuția)