avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz interogatoriu...?!?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz interogatoriu...?!?

Buna ziua, intr-un proces de majorare pensie alimentara in care nu se stie locul de munca al celui care urmeaza sa plateasca , s-a cerut chemarea acestuia la interogatoriu pentru a se stabili cuantumul pensiei. "Paratul" face intampinare in care spune ca este de acord cu majorarea, dar nu doreste sa fie chemat la interogatoriu!
Din practica, poate fi admisibila o astfel de cerere? (mai ales ca, bun, e de acord cu majorarea, dar de unde se stiu veniturile pentru a se calcula pensia copiilor???)
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:30, 11 Mai 2009
Puteti apela la serviciile unei firme specializate pentru identificarea locului de munca. Nu este atit de greu si nici costisitor.
Nu cred ca la ora actuala cu mijloacele de informare existente si tehnica de care se dispune cineva sau ceva sa nu fie identificat.:)
Este o idee....
Cum procedez?
Ceva mai multe detalii??? "Costisitor" cate zerouri are :D..???
Stimata doamna ,costurile fiecarui serviciu sunt stabilite de catre cel care le presteaza .Nu le putem sti pe toate.....

Spre exemplu acesta e un forum unde specialistii activeaza benevol.... gratuit....

O pensie de intretinere raportata la venitul minim pe economie , atinge , cu aproximatie , 90 Ron ....Deci dvs decideti daca apelati la serviciile unui specialist pt a nu pierde drepturile copilului dvs ...

Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Stimata doamna Stoica Ioana, intrebarea :
Este o idee....
Cum procedez?
Ceva mai multe detalii??? "Costisitor" cate zerouri are ..???

era pt. dl. filip stelian, de profesie detectiv particular, d-lui fiind cel care a avansat ideea :
Puteti apela la serviciile unei firme specializate pentru identificarea locului de munca. Nu este atit de greu si nici costisitor.
Nu cred ca la ora actuala cu mijloacele de informare existente si tehnica de care se dispune cineva sau ceva sa nu fie identificat.

Despre costurile serviciilor de avocatura...nu am nevoie de lamuriri...sunt in cunostinta de cauza...:sorry:....
Puteti da mai multe telefoane la agentii si aflati.
Aici, pe site, este interzisa reclama personala.

La fel de bine se poate dispune de catre instanta efectuarea mai multor adrese, asa cum a spus Liliana mai sus.

Alte discuții în legătură

Majorare pensie de întreþinere buiavasi buiavasi Am în întreţinere un copil în vîrstâ de 12 ani, eleva in cl.VII.As dori sa stiu cum se procedeaza în situaţia în care doresc sa il dau în judecată ... (vezi toată discuția)
Inselaciune taxe,impozite,pensie alimentara Nadia Hönig Nadia Hönig Buna, tatal fetei mele plateste minim pensie alimentara,are venituri din lucrarile care le face 1500-2000 euro nu plateste taxe are autorizatie de constructi ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala? disgraziata disgraziata Apelez din nou la experienta dvs. in urmatoarea speta:paratul X plateste pensie de intretinere in suma fixa,stabilita in urma unei solicitari de majorare a ... (vezi toată discuția)