avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Liste electorale permanente
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Liste electorale permanente

Intr-o sectie de votare , un membru al biroului electoral al sectiei de votare poate detine o copie de lista electorala permanenta obtinuta de la competitori in care sa faca diverse insemnari (scop personal)? Fac precizarea ca membrul sectiei nu se foloseste de copia lista permanenta pusa la dispozitia presedintelui sectiei de votare.
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:00, 22 Mai 2014
Fiecare membru al comisiei de votare sa faca diverse insemnari, chiar si in scop personal, pe o copie a listei permanente? Asta chiar ca nu am mai auzit. Pentru o centralizare paralela a numarului de votanti va e de ajuns exemplarul unic al listei electorale la care toti aveti acces.
Si la ce va trebuie? Sa-i trageti de urechi pe cei care nu s-au prezentat la vot? Daca ar fi trebuit ca sa treaca legiuitorul toate interdictiile inimaginabile in textul legii ar iesi un roman de sute de pagini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum votez? DragosIcleanu DragosIcleanu Sarut mana/Buna ziua.Locuiesc si sunt arondat la o sectie de votare dintr-un sector si sunt membru intr-o sectie de votare a altui sector.Cum votez in aceasta ... (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)
Referendum 2012 monelutzu monelutzu buna seara, desi ma aflu in tara, dar nu ma aflu in localitatea de resedinta, nici in zona sectiilor de votare special amenajate in zonele de munte sau pe ... (vezi toată discuția)