avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Baza calcul concediu prenatal pt timp partial si timp ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Baza calcul concediu prenatal pt timp partial si timp normal

Buna ziua,
sunt in urmatoarea situatie
- din dec. 2012 pana in luna august 2014 sunt in concediu ingrijire copil si primesc o indemnizatie lunara de 1.200 lei
- din august 2014 intru in concediu de risc maternal si apoi in concediu prenatal urmand sa nasc la inceputul lunii decembrie 2014
- sunt angajata pe 2 societati: una cu 8 ore/zi unde am functia de baza, si alta cu 1 ora/zi.
As dori sa stiu care va fi baza de calcul in cazul celor 2 societati, a concediilor medicale avand in vedere ca in ultimele 6 luni am avut indemnizatia de 1.200 lei. Daca sunt angajata cu timp partial de 1 ora/zi baza se va calcula ca si la societatea unde am contract cu 8 ore/zi?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:39, 22 Mai 2014
se va calcula separat pe fiecare societate, folosind aceeasi metoda de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie maternitate cand ai doua joburi si art. 66 ccmun maria. maria. Buna ziua! Va prezint mai jos situatia in care ma aflu si legat de care nu am reusit sa gasesc pe internet raspunsuri la obiect. Sper insa sa le gasesc ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns pentru urmatoarea ... Mena124 Mena124 Buna ziua! M-ati putea ajuta, va rog, cu un raspuns pentru urmatoarea speta? Urmeaza sa nasc in aprilie, sunt angajata cu norma intreaga de aporximativ 4 ani ... (vezi toată discuția)