avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Centru de colectare a laptelui
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Centru de colectare a laptelui

Buna ziua.

As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca un centru de colectare a laptelui pentru a putea functiona legal?

Ce avize si autorizatii sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 25 Mai 2014

@elga

Nu mai stergeti mesajele corecte !



ORDIN Nr. 103 din 6 noiembrie 1998,publicat in MONITORUL OFICIAL NR. 499 din 23 decembrie 1998,prevede concret Normele sanitare veterinare privind conditiile sanitare veterinare si procedura de autorizare sanitara veterinara de functionare a unitatilor supuse controlului sanitar veterinar
VII. Industria laptelui
1. Centru de colectare, racire si depozitare a laptelui - unitate in care se colecteaza, se filtreaza si se refrigereaza laptele crud.
Ordinul nr.103 din 6 noiembrie 1998 a fost abrogat de Ordinul nr.261 din 9 aprilie 2003
al ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind procedura de autorizare sanitară veterinară a unităţilor şi de aprobare a activităţii de export, precum şi definirea unităţilor supuse controlului sanitar veterinar .

Conform anexei 2 la Ordin , pentru Centrele de colectare a laptelui se emit autorizaţii sanitare veterinare de către direcţia sanitară veterinară judeţeană şi, respectiv, a municipiului Bucureşti, prin Biroul unic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)
Norme ptr catering hambra hambra exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering??? ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)