buna ziua as vrea si eu cateva informatii despre o problema ;sunt angajata pe perioada determinata acum o sapt am fost suspendata pt 2 sapt pt abateri disciplinare in urma careia am fost convocata sa dau explicatii acum vreau sa va intreb daca imi pot da demisia /
si prevederile legale ce spun ?nu platesc de doua ori este alta convocare alta sanctiune!daca imi dau demisia trebuie sa astept raspuns de la companie nu?
Daca se descopera un nou prejudiciu, atunci va trebui platit.
Legea prevede clar ca daca cauzati un prejudiciu angajatorului , atunci acesta este indreptatit sa-l recupereze de la dvs.
Daca l-ati achitat o data , nu se mai plateste a doua oara, dar daca se descopera un alt prejudiciu atunci acesta se va recupera.
Nimeni nu poate fi sanctionat de doua ori pentru aceeasi fapta.
mi-a venit convocarea si totodata prejudiciul ce se intampla daca nu semnez de primire daca nu ma duc la comisie de disciplina si ce se intampla cu prejudiciul cum il recupereaza ma da in judecata ?
sice se intampla daca azi 28 05 fiind suspendata pana pe 30.05 mi-a venit convocarea nu am semnat nu am luat la cunostinta si maine 29 .05 ma duc si imi depun demisia?
Preaviz
Elena714
În cazul în care salariatul are deja 90 de zile lucrătoare, respectiv își dă demisia și nu poate sta perioada de preaviz. Care sunt consecințele ... (vezi toată discuția)