avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoana condamnata cu executare- cum poate fi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoana condamnata cu executare- cum poate fi transferata mai aproape de domiciliu?

Logodnicul meu,domiciliat in Resita,a fost judecat intr-un dosar la Valcea,a primit o sentinta de 3 ani cu 9 luni cu executare si dupa 2 saptamani de penitenciar la Timisoara l-au mutat la penitenciarulColibasi din Mioveni,Arges.
Se poate face ceva pentru a-l repartiza cat mai aproape de domiciliu?
Va multumesc.
Persoanele condamnate se depun în penitenciarul cel mai apropiat de locul în care acestea au fost arestate sau deţinute, indiferent de profilarea penitenciarului.
Transferarea persoanelor condamnate în alt penitenciar, ca urmare a stabilirii sau schimbării regimului de executare a pedepselor privative de libertate sau pentru alte motive întemeiate, se dispune, la propunerea comisiei sau la cererea persoanei condamnate, cu avizul comisiei prevăzute, de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer detinut în afara razei domiciliului lui! deținut de ... Nata88 Nata88 Transfer detinut în afara razei domiciliului lui! Deținut de peste 65 de ani din GL care își exercita pedeapsa la penitenciarul Targusor i se aduce la ... (vezi toată discuția)
Mutarea intr un alt penitenciar mai aproape de casa melinaR melinaR buna seara am un nepot care e inchis de 5 ani si ceva are de facut 7 ani jumate si e la un penitenciar de 100 si ceva de km distanta de casa ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)