avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN

Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin de jucarii si pe langa acestea as mai vrea sa comercializez : papuci din plastic Disney , sepci si palariute Disney, rucsac si genti Disney, ochelari de soare Disney ( toate cu licenta). Pe langa codul
CAEN : 4765 , ce alte coduri mai trebuie ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ina 64 , utilizator 05:44, 26 Mai 2014
4642. Insa ar fi recomandat ca prin Actul Constitutiv sa includeti initiat o varietate cat mai mare de coduri CAEN secundare din Sectiunea G Diviziunea 45, 46,47, din CAEN Rev.2, pentru ca atunci cand veti dori sa includeti un cod sa nu mai platiti diverse taxe la ReCom pentru fiecare actualizare a actului constitutiv sau a Statutului societatii. Succes!
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)