avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie furnizor telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie furnizor telefonie

am o datorie din 2008 la furnizor telefonie acum ceva timp au iceput sa trimita scrisori stiu ca prescriptia este de 3 ani am ramas fara servici si no am putut sa platesc nici acum
Ultima modificare: Duminică, 25 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:45, 25 Mai 2014
apelati la un avocat care sa va redacteze o scrisorica, care sa-i potoleasca daca datoria este din 2008
marius_dan_09 a scris:
ACUM CEVA TIMP AU ICEPUT SA TRIMITA SCRISORI STIU CA PESCRITIA ESTE DE 3 ANI

Da, 3 ani, este corect (daca nu a fost cumva cursul a fost suspendat sau intrerupt)
:offtopic:
Nu mai scrieti cu majuscule si nu mai numiti societatile in mesaje, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema firma de recuperare purple_girl purple_girl In iunie 2008 studenta fiind, am luat un card de credit pe baza bursei de merit in valoare de 600 ron la Rbs. Am platit dobanzile pana in 2010 cand am ramas ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu suma datorata in temeiul unui contract expirat? lore23 lore23 Am mai postat o intrebare legat de acest subiect,dar totusi as dori un alt raspuns.in septembrie 2008 am incheiat un contrat cu [FURNIZOR] pe 2 ani de zile.in ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)