avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... memoriu catre politia de frontiera, facturi de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

memoriu catre politia de frontiera, facturi de traduceri neachitate

Buna, va rog sa ma ajutati cu cateva idei. Doresc sa intocmesc un memoriu catre Politia de Frontiera Timis prin care sa explic faptul ca facturile eliberate catre aceasta institutie nu mi-au fost achitate, sunt 12 facturi, unele si din anul 2008 si nu mi se pare corect, serviciul meu in calitate de interpret/traducator PFA, a fost respectat si cred ca si ei ar trebui sa respecte obligatiile pe care le au fata de traducatori. Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2009
tamara trad timis, utilizator
Cel mai recent răspuns: tamara trad timis , utilizator 16:08, 7 Mai 2009
De ce nu incercati o somatie de plata?
Sunt de acord cu ceea ce a scris colega mea. Nu stiu cat succes veti avea cu memoriul catre o institutie de stat.
Succes!
Multumesc pentru raspunsuri!
Trebuie sa mai adaug faptul ca eu am sunat la Inspectoratul Politiei de Frontiera Bucuresti, la Ministerul de Finante si la Ministerul de Interne si cel de la relatii cu publicul si de la Financiar mi-au spus ca banii din Bucuresti au plecat spre judet, problema e locala, chiar daca cei de aici, spun ca nu au venit banii din Bucuresti. Si, un domn de la Ministerul de Interne m-a sfatuit sa intocmesc un memoriu. Totusi, vroiam si o parere juridica.

Sunt mai multi traducatori in situatia mea, care au renuntat sa colaboreze cu Politia de frontiera, dar cei de acolo, nu prea isi fac probleme deoarece sunt destui traducatori de engleza, germana, franceza, de exemplu, si au de ales, cand nu mai vrea unul, suna pe altul, dar pe limbile sarba si croata, limbile pentru care sunt eu autorizata nu sunt decat cativa. Nu stiu ce sa mai cred, dar ceva trebuie sa fac pentru ca si eu am nevoie de bani, bani pt care am lucrat si nu vad de ce ar trebui sa-mi fie mie jena sa ii cer. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)
Eliberare atestat traducator claudiuta claudiuta Buna! Stiu ca pentru eliberarea unui atestat de traducator trebuie depus un dosar la Min Cultelor ,sau daca ai facut facultatea de litere specializare lb ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)