avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se incadreaza aceasta fapta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se incadreaza aceasta fapta?

va rog sa imi spuneti daca este articol de lege pentru arderea arhivei unei firme in anul 2007 am cesionat firma iar noul asociat si adm a depozitat arhiva la un prieten de lui in anul 2011 sotul si eu am fost cercetai penal pentru ca nu am predat arhiva si sotul condamnat si pentru inselaciune dar in 2012 o persona mia zis ca arhiva a fost depozitata la el de catre noul administrator dar ca el a bagato pe foc la ordinul lui noul adm precizez ca sotul este condamnat si pentru acest lucru dar eu vreau sai fac plngere la cel care a arso ca pe noul administrator nu il gaseste nimeni degeaba i fac la ce aricol se incadreaza ?la distrugere?
stiti ce e culmea ca eu eu le descoper dupa condamnarea sotului si in caz ca se incepe urmarirea penala pot cere o noua revizuire ?sotul e condamnat la art 241 plus 215 plus art 280 /1 din legea 31/90 deci condamnat pt fapte comise de altii in nenumarate cereri de probatiuni a solicitat martori dar iau fost respinse ca pina la urma cel care a ars arhiva sa zica singur acum mi-e frica ca se repinge plangerea la parchetul de care apartin cam se cunoaste cazul fiind-ca sa vrut condamnare de catre cineva si acum ca depun plangeri nu stiu ce solutie o sa fie stiti cum e corb la corb nu isi scot ochii dar nustiu cum sa pot depune plangerea la alt parchet sau ipj?sotul e inchis lintr-un judet iar dom in alt jud pot depune in numele la parchetul sau ipj unde executa pedepsa ?
Daca cererea de revizuire intruneste conditiile de admisibilitate, o puteti face chiar dvs., in calitate de membru al familiei.
Deasemenea, si procurorul poate cere din oficiu revizuirea laturii penale a hotararii, daca s-au descoperit fapte sau imprejurari ce nu au fost cunoscute la solutionarea cauzei si care dovedesc netemeinicia hotararii pronuntate in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea penala - organul de urmarire penala competent cyan cyan In cazul in care se descopera faptul ca prin intermediul unor facturi falsificate se platesc echipamente care nu intra in societate unde se depune plangerea ... (vezi toată discuția)
Practicare profesie fara autorizatie eugen_r2 eugen_r2 Buna ziua, Statutul profesiei de psiholog este reglementat de legea 213/2004 care spune ca aceasta profesie poate fi practicata doar de persoanele ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala? dragonel dragonel O societate privata de instalatii, efectueaza o lucrare fara a incheia un contract de lucrari si fara a elibera chitanta corespunzatoare sumei primite, ... (vezi toată discuția)