avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Problema avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Problema avocat

Buna ziua, in urma unui litigiu de munca, am deschis proces impotriva unei firme la care am lucrat, am vorbit cu o avocata specializata in acest domeniu, mi-a cerut onorariu 1500 lei, i-am dat avans 200 lei, spunandu-mi ca banii ii pot da in rate dar la inceputul ultimului termen sa ma achit integral, dupa o saptamana, mi-a mai cerut bani, i-am dat 500 de lei, ca apoi, dupa o alta saptamana sa imi ceara restul de bani, i-am zis ca nu ne-am inteles asa si ca ii voi da dupa al doilea termen. A fost prima infatisare la proces unde nu am putut sa ma prezint, a fost ea, si mi-a zis ca dosarul nu e complet si ca mai trebuie facute niste copii si o intampinare, i-am spus ca era treaba ei ca dosarul meu sa ajunga complet, si ea mi-a mai cerut bani, mi-a zis ca va completa dosarul cand o sa ma achit de toti banii, i-am zis ca nu mi se pare normal sa aiba o astfel de atitudine cand noi ne-am inteles altfel,si i-am zis ca am nevoie de un avocat serios si ca imi vreau banii inapoi, atunci ea mi-a zis ca o sa aiba grija ca eu sa pierd procesul si ca sunt prea tare in gura si un nesimtit, si mi-a inchis telefonul, spunandu-mi ca imi va scoate dosarul de pe rol. Ce pot sa fac ca sa trag la raspundere un astfel de avocat? Doar un memoriu depus la Baroul Bucuresti este solutia? Ea nu imi mai raspunde la telefon, am chitante si contract cu ea.

Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 31 Mai 2014
Sunt foarte multi de-astia! Se cred niste mici Dumnezei si nu au nici o rusine. Ce mai puteti face este sa ii faceti putina reclama pe internet. Pe ce site apucati, o recomandati. Munciti putin dar merita. Si la barou mergeti personal in vreo audienta, ar fi trebuit sa aveti dovezi cu ce a zis, asta e infractiune ce zice ea ca va face. Mult succes!
Eu nu am nicio dovada ca ea mi-a vorbit asa. Maine dimineata voi merge la tribunal si voi anula reprezentarea dumneaei in acest dosar, ca sa nu ma trezesc si cu alte probleme, adica sa puna in aplicare amenintarile, voi depune si o plangere la Baroul Bucuresti, desi ma indoiesc ca acolo este baza corectitudinii
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
offsetman, utilizator
Am fost azi la tribunalul bucuresti, dosarul este incomplet, lipsesc multe documente care trebuie puse la dosar in faza incipienta, dosarul meu continea de asemenea si documente de la alt dosar,''cereri de divort, copii de pe alte buletine'', avocata m-a mintit cu privire la primul termen, care a fost inainte de data pe care mi-a dat-o ea, am angajat un alt avocat, care a facut parte din familie, si mi-a zis ca am fost inselat si ca acea avocata si-a batut joc de mine, chiar si cererea catre judecator nu era facuta cum trebuie.
Ce pot sa fac?
Depuneti o sesizare la Baroul din care face parte sau la UNBR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare dosar pe rol valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Am o nelamurire. In iunie anul trecut am vorbit cu un avocat si am platit taxa de 150 lei pt deschidere proces contestatie decizie medicala. Toate ... (vezi toată discuția)
Avocat ne-cooperant Almaviva Almaviva Am contactat un avocat pentru a-mi recupera niste bani de la cineva. Am facut un contract cu avocatul in ianuarie, platindu-i onorariul destul de piparat si ... (vezi toată discuția)