avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... verificare dosar pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

verificare dosar pe rol

Buna seara. Am o nelamurire. In iunie anul trecut am vorbit cu un avocat si am platit taxa de 150 lei pt deschidere proces contestatie decizie medicala. Toate bune si frumoase, am mai intrebat avocatul de dosar, mi a spus ca e pe rol, in septembrie - octombrie mi a spus ca nu s-a aprobat contestatia, in ianuarie am intrebat-o de ce nu am primit nici o citatie nimic de la tribunal si mi a spus ca a facut iar recurs. ok, problema e ca am cautat pe site-ul tribunalului si nu apare nici un dosar cu numele sotului caci el e persoana in cauza. Am cautat si dosarele avocatului respectiv si apar alte dosare dar nici unul de contestatie. Ma intreb de ce nu am primit nici o citatie, nici un raspuns sau macar un numar de dosar? Nu cumva avocatul nu a deschis procesul sau chiar asa mult dureaza pana sa primim vreo instiintare ceva?.
Cel mai recent răspuns: valy_gaby94 , utilizator 20:18, 19 Aprilie 2016
Pai de ce in atata timp nu i-ati solicitat avocatului numarul dosarului?

Solicitati-i nr dosarului si astfel va veti lamuri daca acesta a deschis actiunea in instanta!

Ati cautat pe portaljust la tribunalul Suceava sau la judecatoria Radauti?

Ati spus tribunal deci trebuie sa fie tribunalul Suceava.

[ link extern ]
Am cautat si la Suceava, Radauti ba chiar si Iasi deoarece acolo a fost comisia medicala. De cateva ori am cautat-o pe avocata (e o doamna ) dar nu era la birou iar cand am vorbit cu ea, mi a spus ca a facut recurs la recurs. ??? Chiar am intrebat de ce nu am primit absolut nimic acasa si mi a spus sa astept rezultatul. dar care si cat timp. De numarul dosarului nu am intrebat-o caci...am avut incredere in ea. A ramas ca plata sa fie la urma dupa de vedem rezultatele dar...si apropo nu mi-a dat nici macar o chitanta sau ceva pentru taxa de deschidere, poate vedeam acolo vreun numar de dosar
Contract de asistenta juridica ati incheiat?
Incredere, mare cuvant!:)
Luni o sunati si ii cereti nr dosarului iar daca evita sa vi-l dea atunci e clar ca deschis actiunea tribunalul Cucuietii din valea dealului.
Ii puteti face o reclamatie la baroul de care apartine cu privire la modul cum isi respecta obligatiile contractuale si ptr neeliberarea chitantelor. Amintiti-i de ANAF, intelege ea mesajul daca este avocata!
i-am dat actele medicale si ultima decizie, taxa de 150 de lei si mi a spus sa astept raspuns. altceva nu am primit de la dumneaei. Luni am sa merg sa i cer numarul de dosar dar sincer nu stiu la ce sa ma astept. Mai bine spunea ca nu se ocupa si cautam alt avocat dar dumneaei mi a fost recomandata ca persoana cea mai potrivita in acest demers. Acum oricum e prea tarziu de o alta contestatie si eu nu am nici o dovada clara
Solicitati sa va prezinte documentele de la dosar, plangerea, hotararile instantei, etc..
Avand nr dosarului va puteti prezenta la tribunal si sa solicitati sa studiati dosarul si chiar sa solicitati copii din dosar.

Alte discuții în legătură

Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune rebeca27 rebeca27 Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea ... (vezi toată discuția)
Incarcare factura acet Tudor! Tudor! Buna ziua, Avem un proces cu Acet Radauti din cauza unei facturi incarcate foarte mult, cu vreo 70 mc. Caminul lor a fost inundat in vara anului trecut si ... (vezi toată discuția)