Am divortat in sept 2009 dupa ani de chin si discutii si am facut partaj imobiliar.
Deoarece hartuielile continua in forma agravanta, am hotarat sa vand si sa plec din zona deoarece este periculos si cu relatii sus puse in politie . Ieri am fost la cadastru sa-mi iau actele ce-mi trebuie si mi s-a spus ca totul este blocat deoarece fostul sot a vandut casa pe 23 aprilie anul acesta , in baza unei procuri data de mine in 2004. Azi merg cu cineva la notarul care a facut acest act si sa vad ce pot face. Am avut destule necazuri si pana acum , cu amenintari repetate reale , cu arme,(politia nu a facut nimic), cu inchisoarea (aiurea) cu amenintari de mutilare de catre terti. Am facut plangeri penale, am facut somatie cu executor sa-si ia de pe propr mea bunurile sale sau comune nepartajate, dar in ziua stabilita nu s-a prezentat si s-a incheiat PV cu avocat, executor, si 2 martori. Am inchiriat un depozit unde sa le depozitez ca sa pot vinde casa caci nu pot sa mai locuiesc acolo. Acolo sta doar un frate sa pazeasza si sa anunte politia cand taie gardul sau strica ceva . Pana si cainii ii agita noaptea cu niste aparate speciale. Deoarece are relatii, mi-a taiat electrica, gazele, si centrele respective taraganeaza fara motiv trecerea utilitatilor pe numele meu, cu toate ca eu le platesc.
Mai sus am expus pe scurt, ce se intampla.
Ieri insa, cand am aflat ca a mi-a vandut casa imediat dupa pasti a.c. iar cei de la cadastru mi-a zis ca a avut o procura data de mine in 2004 ,iar casa a inceput sa se construiasca in 2006., iar dupa divort in 2009 si partaj prin intelegere trecut in hotarare, sunt debusolata. Pana nu merg , la notarul care a facut asta ,sa iau actele de si sa ma sfatuiesc cu av meu, si cu altii ce pot face, nu am alte amanunte . Subliniez ca in urma partajului el a ramas cu vechiul domiciliu conjugal si cu alte proprietati, din care a vandut deja cateva . Suntem casatoriti din 96 (la 2 ani dupa ce s-a nascut copilul), si adaug la asta alti 2 ani in concubinaj Copilul mi-a fost incredintat si el sa plateasca 500 lei/luna . Acum copilul e major si de maxim 6 luni este de partea sa . Poate cineva sa -mi spuna ce cai legale sunt acum si nu foarte costisitoare deoarece deja cu rudele mele platesc avocat si alte costuri?