avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Procedura trecere un teren extravilan in intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Procedura trecere un teren extravilan in intravilan

Buna ziua,

Va rog sa ma indrumati catre cea mai scurta cale de a trece un teren extravilan pasune in intravilan. Cat dureaza toata procedura, exista procedura de urgenta si cati bani sunt necesari? Mentionez ca terenul se afla in sat, langa case. Exista curent in zona si atat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bogdanzet , utilizator 22:19, 14 Iunie 2014
multumesc!
Atentie la oug 34/2013. Conform acestei ordonante, pajiştile pot fi incluse în intravilanul localităţilor numai cu avizul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale .
Deţinătorii de pajişti, astfel cum sunt definiţi la art. 2 lit. f), sunt obligaţi să menţină suprafaţa totală ocupată cu pajişti la 1 ianuarie 2007, aşa cum este prevăzut în primul paragraf al alin. (2) al art. 6 din Regulament, şi înregistrată în registrul agricol ca păşune/fâneaţă la acea dată, inclusiv cele aflate în administrarea ADS.(2) Suprafaţa totală de pajişti prevăzută la alin. (1) se actualizează în registrul agricol potrivit prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 28/2008 privind registrul agricol, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 98/2009.(3) Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin autorităţile cu atribuţii în domeniu aflate în subordinea sa, este autoritatea competentă pentru verificarea respectării prevederilor alin. (1).
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)
Pasune in intravilan ovidiumoldovan ovidiumoldovan Detin o suprafata de teren situat in intravilanul localitatii, repet : in intravilanul localitatii, teren pe care intentionez sa dezvolt o zona rezidentiala. ... (vezi toată discuția)
Intrebare conditii construire cabana GabrielDobrescu GabrielDobrescu Care sunt conditiile in vederea construirii unei cabane pe teren extravilan la Campulung Moldovenesc.Multumesc. (vezi toată discuția)