Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Adriantot, moderator
 Adriantot, moderator 	
			 ContSters61266 
	    	Utilizator

ContSters61266 
	    	Utilizator	    

ContSters61266 
	    	Utilizator

ContSters61266 
	    	Utilizator	    

marius cioca 
	    	Utilizator

marius cioca 
	    	Utilizator	    

Asociatia de propr are o singura scara, cu 40 apt.Luna asta a venit factura totala pe asociatie 130 milioane.Ce mi-a atras atentia e faptul ca din toata suma asta, 53mil o reprezinta salarii.
 angelica82	                   

Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de ... (vezi toată discuția)
	                    angelica82	                   

Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de ... (vezi toată discuția)

Danuta_aga	                   

in luna aprilie am facut cerere sa fiu scoasa de la cheltuielile asociatiti de proprietati( apa, curent, salubritate), motivul a fost faptul ca ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)
	                    Danuta_aga	                   

in luna aprilie am facut cerere sa fiu scoasa de la cheltuielile asociatiti de proprietati( apa, curent, salubritate), motivul a fost faptul ca ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)

DORUSTA	                   

Buna ziua. De curând AG a  angajat o firma care să administreze asociaţia. Administratorul a spus că ne va costa în jur de 30 de lei pe apartament. Dar ... (vezi toată discuția)
	                    DORUSTA	                   

Buna ziua. De curând AG a  angajat o firma care să administreze asociaţia. Administratorul a spus că ne va costa în jur de 30 de lei pe apartament. Dar ... (vezi toată discuția)