avb1985 a scris:
Si atunci eu imi voi putea inchide balconul doar dupa decesul proiectantului/arhitectului?
Nu cunosc speta dvs., sunt multe elemente care trebuie luate in calcul: pozitia, specificul zonei, tipul de balcon (logie sau consola) etc.
Nu vreau sa va supar dar, dupa ce am vizitat cam toate marile orase europene, va pot spune ca la noi "ca la nimenea". Fatadele blocurilor, pe marile bulevarde, ar trebui sa fie emblema orasului, nicidecum o peticeala de balcoane inchise/neinchise cum este la noi, mai peste tot. Nu vedeti nicaieri fatade mai peticite ca la noi; nu pot da exemple, pentru ca pur si simplu nu am vazut asa ceva in alte orase europene pe care le-am vizitat !
Ma rog, poate nu este cazul dvs., de aceea cred ca cel mai bine ar fi sa stim in ce zona a orasului locuiti, altfel, speculam fara rost, desi, pana si pe bulevardul Unirii am vazut astfel de situatii, ca sa nu mai vorbim de blocurile de pe str.Stirbei Voda, intre Calea Plevnei si b-dul Uranus, in plus, complet mutilate de nebunia polistirenizarii :( Acolo, alternanta de plin/gol, in alb(praf de piatra) si fier-forjat, realizata prin balcoane, de proiectant, a fost complet anihilata de inchideri de PVC !