avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Lipsa documente calificare ofertant
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Lipsa documente calificare ofertant

Buna ziua,

se poate descalifica un ofertant conf. art. 36 alin. 1 lit. b din HG 925/2006 pentru neprezentarea unui document de calificare?
art. 77 din HG 925 eate abrogat, acolo se prevedea ca se pot completa maxim 3 documente, iar art. 201 din OUG 34 prevede ca AC are dreptul de a solicita completari, nu si obligatia.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alexxa81 , utilizator 10:22, 13 Iunie 2014
Buna ziua,
Conform art.78 din HG 925/2006, comisia de evaluare stabileste care sunt clarificarile si completarile necesare evaluarii ofertelor depuse. Iar la art.79 alin.1, daca ofertantul nu raspunde la solicitarile de clarificari in termenul specificat, atunci oferta acestuia poate fi declarata neconforma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Solicitare de clarificari adina83 adina83 In urma solicitarilor primite de la autoritatea contractanta stipulate in porcesul verbal de deschidere a ofertelor, acolo s-a specificat ca in ... (vezi toată discuția)