Buna ziua.
Beneficiez de un salariu net timp de 12 luni in urma disponibilizarilor individuale cu acordul partilor din codul muncii art.55 lit.b;Societate pe actiuni. Am o dilema! In momentul de fata mi-am gasit un alt loc de munca, daca m-as angaja mai beneficiez de salariul lunar compensatoriu pana la expirarea termenului.
Mentionez ca sunt la inceput. Nu am luat nici un salariu inca!!!
Societatea la care am lucrat este subsidiara adica apartine de concernul ARCELOR MITTAL- SIDEX GALATI aceleasi disponibilizari le-au primit si cei de la Galati
grace_r: probabil ca prin concediere ar fi primit mult mai multe salarii...:)saaau, este ceva contract cu statul ca nu au voie sa disponibilizeze o perioada de X ani :)
1. Cred ca are dreptate colega @pakos: Nu au voie sa disponibilizeze si au recurs la asa ceva. Pierd mai putin sa le dea 12 salarii decat sa ii plateasca nu stiu cati ani.
2. In acest caz @george cornea nu are nici o obligatie fata de angajator in perioada cat primeste cele 12 salarii.
Somaj
andreiandrei470
Buna seara.
As avea nevoie de o lamurire.Sunt data in somaj din cadrul Regie Nationale A Padurilor, cu Legea nr.174-2006. Am un stagiu de cotizare de 6 ani, ... (vezi toată discuția)