Buna ziua.
Beneficiez de un salariu net timp de 12 luni in urma disponibilizarilor individuale cu acordul partilor din codul muncii art.55 lit.b;Societate pe actiuni. Am o dilema! In momentul de fata mi-am gasit un alt loc de munca, daca m-as angaja mai beneficiez de salariul lunar compensatoriu pana la expirarea termenului.
Mentionez ca sunt la inceput. Nu am luat nici un salariu inca!!!
Colegilor mei:
1. Care ar fi avantajul angajatorului ca foloseste 55b in loc de 65(1)?
2. @george cornea spune ca a primit si 300 de lei pentru a nu beneficia de somaj (?!) dupa cele 12 luni de salarii compensatorii (?!). :(
Poate evitarea unei concedieri colective , o procedura greoaie si nu la indemana oricui .
Pe de alta parte , bag seama ca Domnul nu s-a ales decat cu cei 300 ron in schimbul semnarii deciziei cu 55b , si nu a incasat " deocamdata" niciunul din cele 12 salarii compensatorii promise .
:)
Dar oare ce firma, aflata in vartejul acestei crize, isi asuma obligatia de a da 12 salarii angajatilor doar asa pentru imagine ?!
Este evident mult mai profitabil pentru ea sa faca o concediere colectiva sau individuala si sa lase oamenii sa primeasca bani de la stat, somaj adica. O costa mult mai putin.
Pare mai curand ca angajatul respectiv este victime a ceea ce numim popular "cacealma".
Ce sa mai spunem - concediere individuala , colectiva , nu avem datele necesare ; cert este ca Domnul folosit sintagma " disponibilizari individuale " de unde am tras concluzia ca sunt mai multe persoane in aceasta situatie.
Mai mult decat sigur este doar o mare pacaleala la mijloc doar suntem un popor inventiv =D>
Somaj
andreiandrei470
Buna seara.
As avea nevoie de o lamurire.Sunt data in somaj din cadrul Regie Nationale A Padurilor, cu Legea nr.174-2006. Am un stagiu de cotizare de 6 ani, ... (vezi toată discuția)