avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vodafone detalii neclare a serviciilor de Roaming
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone detalii neclare a serviciilor de Roaming

Buna ziua,

Am un abonament Vodafone care include multe beneficii si am activat o optiune de Roaming pe Zi cat timp am fost plecat in Budapesta. Dupa intoarcere am vazut ca am de plata circa 120 E in plus la factura. Cand am sunat sa clarific situatia mi s-a precizat ca in optiunea de Roaming pe Zi e inclus traficuld de internet inclus in abonament, ceea ce inseamna (pentru ei) ca nu se include si Bonusul.
Delatii abonament:

Vodafone RED 29 - 29€/lună

Beneficii incluse:

Nelimitat minute naționale și internaționale Europa, SUA și Canada (fix și mobil)
Nelimitat SMS-uri naționale
500 minute internationale mobil (Europa)
1 GB internet pe mobil + 1 GB bonus DUBLU NET
4 luni NET fara limite
Ai minute și SMS-uri nelimitate și acces la traficul de internet inclus în abonament în roaming cu extraopțiunea Roaming pe zi (3€/zi sau 6€/zi, în funcție de țara vizitată). Minutele si sms-urile nelimitate disponibile cu Roaming pe zi pot fi folosite in strainatate in tara vizitata si catre Romania. Activarea serviciului de roaming nu se face automat, ci la cererea clientului si in urma evaluarii riscului sau financiar de catre Vodafone.
3 luni acces nelimitat la muzica preferată cu Zonga
3 luni experimentezi gratuit viitorul TV-ului cu Seenow

Detalii conform vodafone.ro pentru Roaming pe zi:
Cu extraopțiunea Vodafone Roaming pe Zi, disponibilă în 45 țări, pentru o taxă de 3,99 €/zi (TVA inclus) dacă pleci într-o țară din Uniunea Europeana sau în Turcia și de 8 €/zi (TVA inclus) dacă mergi într-o altă țară, ai acces din roaming la minutele, SMS-urile și traficul de internet incluse în abonament.
După consumarea minutelor şi SMS-urilor naţionale şi traficului de date incluse în abonament, se aplică promoţional tariful național standard pentru apeluri în rețeaua Vodafone și în rețelele fixe(0,146€/minut), pentru apeluri în rețelele mobile (0,21 €/minut), pentru SMS-uri (0,062 €/SMS național) și pentru traficul de Internet pe mobil (0,062 €/MB). Tarifele includ TVA.


Eu am inteles din ce am citat ca o sa am inclus si bonusul de 1 GB si cele 4 luni de net nelimitat cat timp sunt in Budapesta si am activat Roaming pe zi.
Deci, cine are dreptate? Trebuia sa inteleg eu din descrierea Roaming pe zi ca nu este inclus si bonusul (oricum singurul produs cu BONUS in descriere e doar 1GB Dublu Net)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2014
culeaalex, utilizator

Alte discuții în legătură

Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone valentin-hrubi valentin-hrubi Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - factură mare telefonie mobilă daniel_archip daniel_archip Buna ziua.Ma numesc Archip Daniel si tocmai am intampinat o problemă cu cei de la rețeaua mobilă vodafone. Anul trecut in luna aprilie am reînnoit ... (vezi toată discuția)