avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs - contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs - contestatie in anulare


Buna ziua ,

Va cer doar o parere in legatura cu urmatoarea speta :
- intr-un recurs instanta da o hotarare motivata in mod unanim de toti cei 3 judecatori.
Partea nemultumita face o contestatie in anulare . Aceasta se inregistreaza si ajunge pe rolul aceleiasi instante care s-a pronuntat in recurs ( efectiv acelasi complet de 3 judecatori) . Mentionez ca procesul s-a judecat pe vechiul cod de procedura civila .
Dupa experienta dvs. ce sanse credeti ca sunt ca acest complet - care s-a pronuntat la recurs - sa admita si sa dea o alta solutie in urma contestatiei in anulare .
Va multumesc ptr. atentie

Cu respect
daca nu sint motive seriose (cele de la 318) va fi respinsa ca inadmisibila
Va multumesc pentru proptitudine . Si eu sunt de parere ca va fi respinsa , vom vedea . Un atuu in plus e ca e acelasi complet si nu cred ca isi poate retracta o hotarare atat de bine argumentata pe articole de lege . E un proces vechi si cu multe termene si s-au discutat toate aspectele . In plus partea cu care m-am judecat a facut o cerere de indreptare materiala fiindu-i respinsa anterior introducerii contestatiei in anulare speciale .
Inca o data multumesc
Tocmai a fost respinsa contestatia in anulare ca inadmisibila .
Multumesc tuturor pentru raspunsuri .
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac teslovan florentina teslovan florentina Daca recursul a fost respins si nu ma vad in nici un motiv care sa ma ajute la cele doua cai extraordinare ce mai pot face?Cineva m-a indrumat la o contestatie ... (vezi toată discuția)
Ajutor formulare cerere de contestatie in anulare pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in formularea unei contestatii in anulare daca se poate......... 1.Decizia Civila a curtii de apel este redactata in ... (vezi toată discuția)
Termen precizare contestatie in anulare eugen82 eugen82 Am introdus recent o contestatie in anulare speciala pe vechiul cod in termenul de 15 zile de când am luat hotarirea. Am aratat temeiul si succint ... (vezi toată discuția)