avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionez firma de detectivi particulari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionez firma de detectivi particulari

Buna ziua ! Imi puteti spune in ce conditii pot sa cesionez o firma de detectivi particulari ? Cel care preia firma, o preia cu tot cu licenta de functionare sau este nevoit se parcurga iar toate etapele pentru a obtine o noua licenta ? Ce conditii trebuia sa indeplineasca cel care o preia ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Cesiune firma de detectivi particulari Detectiv1979 Detectiv1979 Revin cu intrebarea : In ce conditii pot sa cesionez o firma de detectivi particulari ? Ce conditii trebuie sa indeplineasca cel care preia firma ? Firma se ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet individual detectivi particulari blondutul blondutul Buna ziua, Ma numesc Cristian si va rog daca ma puteti lamuri in urmatoarea speta. Am obtinut atestatul de detectiv particular urmare a examenului sustinut ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru detectiv particular! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Am o intrebare de adresat! Care sunt procedurile pentru a obtina autorizatie de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sa ai studii ... (vezi toată discuția)