avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz revizie certificat grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz revizie certificat grad de handicap

BUna ziua!
In cazul unei persoane cu handicap accentuat, angajata la 2ore/zi, care refuza efectuarea reviziei medicale, ce masuri trebuie sa ia angajatorul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelina20001 , utilizator 09:19, 5 Iunie 2014
In situatia expusa rezulta ca valabilitatea certificatului medical a incetat,iar angajatul nu mai beneficiaza de facilitatile legal prevazute de legea speciala
Da. Persoana cu handicap pierde facilitatile oferite de lege. Dar angajatorul ce masuri trebuie sa ia? Nu ar trebui sa ceara de la persoana in cauza adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca este apt de munca? Un examen psihologic, psihiatric?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare raport de serviciu! valerica123 valerica123 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: sotul meu este angajat in cadrul unui SRL ca servant pompier, de aproximativ 5 ani. Din februarie a.c. ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap accentuat ca agent de paza Iosif4 Iosif4 Buna seara am handicap accentuat de gradul accentuat pot lucra ca pază? Grad2 de handicap accentuat (vezi toată discuția)
Adeverința medicală angajare maddo25 maddo25 Buna ziua! Doresc sa va adresez o întrebare legată de adeverința solicitată la înscrierea unui concurs, dacă este obligatoriu sa fie trecut de medicul de ... (vezi toată discuția)