avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare supermarket pe loc pentru persoane cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare supermarket pe loc pentru persoane cu handicap

Sant sofer de taxi si am oprit intr-o parcare a unui supermarket pentru 3 minute pe un loc de handicapati,aveam sa-mi iau cateva medicamente si parcarea era plina,nu mai erau alte locuri libere.In momentul opriri un agent de la jandarmerie m-a amendat.Doresc sa stiu daca intr-o parcare privata pot fi amendat pentru ca am parcat intrun anume fel.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 09:38, 5 Iunie 2014
Vedeţi dacă e specificat undeva că în acea parcare se aplică prevederile codului rutier. Oricum sunt locuri publice.
Semnele de circulatie si semnele distinctive pentru semnalizare locuri pentru persoane cu handicap sunt general valabile si sunt prevazute de Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati oprit neregulamentar. Amenda a fost corect aplicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am întâmpinat si eu o problema in legatura cu parcarea ... Aurel1209 Aurel1209 Buna ziua ! Am întâmpinat si eu o problema in legatura cu parcarea de la un supermarket. Am parcat pe loc de handicap si a venit politia locala si m a ... (vezi toată discuția)
Oprire neregulamentala zozomester zozomester Va salut ! am o intrebare daca cineva ma poate ajuta. in oras exista un magazin mare care are parcarea proprie si unde cu cateva zile au vopsit in unele ... (vezi toată discuția)
Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap ... Animads Animads Buna seara Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap s-a produs un accident usor. Motocicleta cu Autoturism. Motocicleta era oprita langa bordura, ... (vezi toată discuția)