avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore obligatorii la norma de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore obligatorii la norma de baza

Exista vreo prevedere care impune un nr. minim obligatoriu la norma de baza?
Particularizand: in cadrul unei institutii publice, care este nr. minim de ore pe care un angajat este obligat sa il aiba la norma de baza, in conditiile in care preia prin cumul o alta functie in cadrul aceleiasi institutii/sau i se intocmeste un alt contract de munca pe perioada determinata cu timp partial la aceeasi institutie, cate ore trebuie sa pastreze minim la norma de baza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 5 Iunie 2014
Nu exista asa ceva.
Durata timpului de munca este cea mentionata in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in institutii publice AndreeaRaus AndreeaRaus Este posibil ca o persoana sa cumuleze, pe langa functia de baza la o institutie publica, inca 2 functii la alte 2 institutii publice, cu contract individual ... (vezi toată discuția)
Timp legal de lucru pentru 2 contracte individuale de munca Ionutbog Ionutbog Buna ziua. Lucrez la o institutie cu norma intreaga (8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana) pe perioada nedeterminata, angajat cu contract individual. Aici ... (vezi toată discuția)
Doua fise de post, un singur contract individual de munca iuliachirita iuliachirita Buna ziua, Daca am doua fise de post diferite, sunt obligata sa am si doua CIM diferite? Multumesc. (vezi toată discuția)