avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot solicita instantei schimbarea sectiei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot solicita instantei schimbarea sectiei de judecata

Buna ziua
Am depus o cerere la instanta, aceasta fiind repartizata la sectia contencios, cu toate ca eu indicasem temeiul pentru care se judeca de sectia civila.
Ce pot face?
Pot solicita printr/o cerere schimbarea sectiei avand in vedere ca acest fapt doar a aparut pe portalul instantei fara sa fiu citat si tinand cont de proceduriele noi cu schimbul de documente pana la judecata propriu zisa?
Vaq multumesc !
Cel mai recent răspuns: bughi69 , utilizator 19:13, 5 Iunie 2014
la primul termen de judecata acordat ridicati exceptia de necompetenta a sectiei contencios , motivati , apoi completul de judecata se pronunta si daca va admite va repartiza dosarul la alta sectie / complet .
Multumesc
Insa ramanerea in asteptarea primului termen de judecata pentru repartizarea ce este previzibila catre alta sectie nu este o tergiversarea nejustificata a solutionarii cauzei si incalcarea art6 CEDO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare solutionare cauza allelena allelena Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie: \"Tip solutie: Declină ... (vezi toată discuția)
Modificare hotărâre pensie alimentara giangy giangy Am depus în luna Mai o cerere către judecător pentru modificarea UNUI SINGUR CUVÂNT într-o hotărâre judecătorească de reducere a pensiei alimentare ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? - ce a dispus instanța de judecată oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Ieri managerul institutiei in care lucreaza sora mea a avut un proces. La Termenul de judecata din ziua de ieri s-a discutat ... (vezi toată discuția)