avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cauciuc taiat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cauciuc taiat

Buna ziua. Ce se intampla in cazul in care imi sunt cauciucurile taiate (masina fiind pe locul meu de parcare), dar nu am inregistrare video sau fotografii care sa surprinda faptasul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:40, 7 Iunie 2014
Daca aveti casco, vi se deconteaza vandalizarea autoturismului, daca nu ... depuneti plangere la politie si daca nu este gasit faptasul, veti ramane pagubit si atat.
Va aflati in relatii de dusmanie cu ceva vecini?
Banuiti pe cineva? In plangerea adresata politiei trebuie sa precizati neaparat pe cine banuiti. Acum cateva saptamani, s-a intamplat ca administratorului de la bloc sa ii fie taiate de la rotile de pe fata. A spus ca a tras maxim 2 ore masina pe un alt loc din fata blocului de vis-a-vis. A depus plangere la politie si a spus ca banuieste pe baiatului celui care avea locul respectiv. (dovedindu-se ca el sa fie faptasul) Posibil ca si dvs. sa fii trecut prin ceva asemanator.
CryTeK a scris:
(dovedindu-se ca el sa fie faptasul)

Cum l-au dovedit?


P.S. ... sa fie acelasi faptasi si in cazul acesta ?? :O ..ce coincidenta !! Ce mica e lumea !!
^ Destul de simplu... nu stiu detaliile, dar atata timp cat traiesti intr-o comunitate mare, e oarecum imposibil sa fii mereu singur. Important e ca s-a rezolvat problema.

Eu i-am oferit un precedent asemanator... acea persoana nu banuia pe nimeni, a mers doar pe faptul ca a parcat pe locul altuia. Daca dvs. considerati ca asta e un motiv sa ma luati in ras (proasta expresie, dar trebuie sa fim formali), atunci asa sa fie.

PS: ati spus ca lumea e mica... vedeti ca poate chiar asa este, posturile fiecaruia contand candva. Numai soare sa aveti!
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
CryTeK, utilizator

Alte discuții în legătură

Distrugere auto camelia_cazan77 camelia_cazan77 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: sotul meu a plecat la tara, la mama mea, in urma cu cateva zile, mai exact ... (vezi toată discuția)
Polita casco extinsa si despagubire pentru vandalism lilyanacojocaru lilyanacojocaru Buna ziua, Am achizitionat in 2008 o masina Dacia Sandero prin credit bancar, deci automat am o asigurare CASCO extinsa valabila pe perioada creditului. Mi ... (vezi toată discuția)
Vandalizare masina, supraveghere video cetateanutilizator cetateanutilizator buna ziua, anumiti vecini probabil crescuti prin pesteri, simt nevoia sa vandalizeze masini din parcare aruncand pe geam diverse substante, mizerie sau ... (vezi toată discuția)