avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Suprataxa RATB
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Suprataxa RATB

Buna ziua .Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns sunt noua in bucuresti de 3 zile ,domiciliul meu este in braila .Ieri am vrut sa merg cu RATB pana la uniri nestiind cum este ca aici se circula cu carduri m-am urcat in autobuz 104 si asteptam ca controlorul sa vina sa platesc biletul in braila asa se procedeaza . In timpul mersululi sau urcat 2 domni care sau legitimat ca fiind controlori RATB sincer m-am speriat nu stiam ce se intampla iam explicat ca locuiesc de 3 zile in bucuresti iam dat C.I sa dovedesc acest fapt si mi-au spui ca ca nu este nici o problema imi da iei pt toata luna un fel de card sincer chiar nu inteleg rosu care scrie suprataxa RATB 50 ron si mi-au zis ca pot circula cu el pana pe data de 7 iulie pe toate liniile cu tranvaiul sau autobuzul doar pe liniile expres nu am voie deci va rog frumos sa ma lamuri acum se poate calatorii cu acest bilet sau card care scrie suprataxa ? multumesc si astept un raspuns ,o zii minunata sa aveti
Cel mai recent răspuns: asy38 , utilizator 14:16, 9 Iunie 2014
Cu acel card se poate circula doar pe linia pe care s-a constatat contraventia si este valabil doar pana la coborarea din mijlocul de transport.

Pentru a calatori in Bucuresti aveti nevoie de un card pe care il puteti alimenta cu bani de la chioscurile Ratb aflate in statii sau card abonament pe 1, 2 sau toate liniile. pe toate liniile abonamentul este 50 lei.

Gasiti mai multe informatii despre modul de calatorie cu mijloacele de transport in Bucuresti la rubrica "titluri de calatorie" si "informatii" pe site-ul [ link extern ]

[ link extern ] #


Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2014
cyan, moderator
va multumesc foarte mult pt raspuns ,dar totusi nu inteleg de ce controlorul mi-a zis ca pot circula cu acest tichet pana pe 7 iulie ,de ce atata minciuna in romania deci daca nu intrebam aici si azi mergeam cu acel tichet si posibil daca eram prinsa eram iar amendata :(
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod sigur a vrut sa va induca in eroare deoarece a vazut ca sunteti venita recent in Bucuresti.
V-ar fi putut da un avertisment, sa va explice cum se circula cu mijloacele de transport in Bucuresti si sa va oblige sa coboriti la prima statie dar din pacate ati dat peste un controlor smecher.
multumesc foarte mult pentru raspunsuri va doresc o zii minunata :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ratb linia 780 catre otopeni deepspirit deepspirit Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda ratb - plata prin sms ictin ictin Buna ziua, Am o mica problema cu o amenda RATB. Sa va povestesc pe scurt situatia. Astazi m-am urcat in autobuz RATB, mijloc de transport pe care il ... (vezi toată discuția)
Drepturile calatorului ratb amdbuc amdbuc Buna ziua, De cand locuiesc in Bucuresti si circul cu mijloace de transport in comun (puse la dispozitie de RATB) ma confrunt cu mai multe probleme. V-as fi ... (vezi toată discuția)