Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

DoruCiubotaru 
	    	Utilizator

DoruCiubotaru 
	    	Utilizator	    

DoruCiubotaru, utilizator
 DoruCiubotaru, utilizator 	
			 Constantin Popovici 
	    	Consultant asigurari

Constantin Popovici 
	    	Consultant asigurari	    

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

~ final discuție ~
 florinana	                   

In urma unui accident rutier, masina in care ne aflam s-a izbit de un bazin de beton, soferul a fost imobilizat trei luni, din cauza unei fracturi multiple a ... (vezi toată discuția)
	                    florinana	                   

In urma unui accident rutier, masina in care ne aflam s-a izbit de un bazin de beton, soferul a fost imobilizat trei luni, din cauza unei fracturi multiple a ... (vezi toată discuția)

gabriela7691	                   

Va expun in linii mari, urmatoarea speta:In iunie 2015, unchiul meu care statea in casa cu mama mea ( unde locuiesc si eu cu sotul si baiatul) a fost lovit de ... (vezi toată discuția)
	                    gabriela7691	                   

Va expun in linii mari, urmatoarea speta:In iunie 2015, unchiul meu care statea in casa cu mama mea ( unde locuiesc si eu cu sotul si baiatul) a fost lovit de ... (vezi toată discuția)

tanasestefan23	                   

Buna ziua.Dati-mi voie sa va explic cum s-a intamplat.Acum doua veri,circulam cu masina pe un drum public,la iesirea din orasul in care locuiesc.Undeva la ... (vezi toată discuția)
	                    tanasestefan23	                   

Buna ziua.Dati-mi voie sa va explic cum s-a intamplat.Acum doua veri,circulam cu masina pe un drum public,la iesirea din orasul in care locuiesc.Undeva la ... (vezi toată discuția)