avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare decizie incetare disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare decizie incetare disciplinar

Societatea la care am lucrat ca sofer autoturisme si camionete mi-a incetat contractul disciplinar pe motiv ca am stricat cutia de viteze a masinii de serviciu care era condusa non stop de toti salariatii si cand ma aflam eu la volan cutia de viteze a cedat.
Ma poate ajuta cineva spunandu-mi cum sa procedez ca sa contest decizia, unde si cum?
Multumesc!

Societatea ma pune sa platesc si cutia de viteze
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: rak0770 , utilizator 16:55, 10 Iunie 2014
Contestatia se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei.

Pentru recuperarea prejudiciul ati primit vreo nota de constatare sau ati fost chemat in judecata?
Reprezentanul societatii a spus ca o sa ma-mi intenteze proces pt ca eu nu sunt de acord sa platesc cutia de viteze.
In momentul in care sunteti actionat in instanta, prin intampinarea pe care o veti depune , veti putea contesta si angajarea raspunderii patrimoniale .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răspunderea patrimonială a salariatului oleg.cunetchi oleg.cunetchi Buna ziua, Potrivit art. 254 din Codul muncii, salariații răspund patrimonial, în temeiul normelor și principiilor răspunderii civile contractuale, ... (vezi toată discuția)
Dauna in accident auto pentru firma mihaibaciu10 mihaibaciu10 Buna seara, Cum se procedeaza in cazul unui accident auto produs de un angajat? Dauna este aproape totala si masina nu mare are casco. Angajatul se afla ... (vezi toată discuția)
Problema morosanucristian morosanucristian lucrez la o firma de curierat si acum cateva zile am pierdut o suma de bani din incasarile facute pe teren...seful de la firma unde prestez eu servicii mia zis ... (vezi toată discuția)