avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz functionar anti-frauda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz functionar anti-frauda

Buna ziua,

Am o problema cu un functionar de la anti-frauda care ne-a venit in control. Parcursul controlul a avut un comportament abuziv si a facut tot felul de observatii la adresa mea si la adresa firmei, incepand cu "si eu pot face traduceri numai ca nu am stampila" si terminand cu "dar de ce l-ati angajat pe cutare si pe cutare" azi a continuat cu amenintare telefonica ca daca nu in 3 minute azi sa achit amenda imi face plangere la ANAF (desi in procesul verbal scrie clar ca am 15 zile sa achit amenda care a fost data vineri si luni a fost zi libera). Cum ii pot face o plangere la superiori sau ce masuri pot lua, pentru ca efectiv isi bate joc de mine.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 08:57, 11 Iunie 2014
NU la superiori, ca superiorii l-au pus acolo, sau mai bine zis, nu doar la superiori, ci si la parchet.
Puteti depune o sesizare si la superiorii acestuia, chiar daca nu o vor lua in considerare ca fiind reala acea purtare abuziva a inspectorului antifrauda.
multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri abuzive in scoli cornelia_criss cornelia_criss Buna ziua, Sunt o mama disperata, nu stiu cum sa rezolv problema devenita de acum de viata, dar si de... moarte. Este vorba de fiul meu care este si el ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de contraventie colcer colcer povestea e lunga...anul trecut prin mai ,eram in oras(TOPLITA) cu masina ,cu 3 prieteni ,in jur de ora 09:00 AM...am mers intr-o parcare cu plata din centrul ... (vezi toată discuția)
Politistul mi-a adresat injurii iuliana_regina iuliana_regina In urma unui control rutier ,oarecum abuziv,un politist in timp ce se indrepta spre masina lui mi-a adresat injurii.In ce termen pot face plangere impotriva ... (vezi toată discuția)