avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier cu numere de bulgaria si fara asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier cu numere de bulgaria si fara asigurare

buna ziua. doresc sa ma consult cu niste specialisti ca sa pot proceda corect in situatia prezentata mai jos:
In data de 8.05.2014 ora 21:40 in sibiu mi-a fost accidentata masina un WV golf 3 fiind parcata in fata portii iar un audi cu numere de bulgaria a intrat in ea si a impins-o 2m pana in stalpul de iluminat al strazii.....s-a constatat la fata locului de catre politia rutier ca soferul era in stare de ebrietate o alccolemie de 1.03 fara permis auto iar masina nu era pe numele lui si fara asigurare .....intrebarea mea ar fi am vreo sansa sa imi recuperez prejudiciul daca el este un recedivist?am inteles ca mai are procese penale dar inca nu sunt finalizate?si daca as avea sansa care ar fi demersurile?de la politie nu am primit numai autorizatia de reparatii nu trebuia sa imi ofere si mie o copie dupa procesul de constatare/verbal?
va multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
grf, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 08:10, 11 Iunie 2014
Trebuie sa va constituiti parte civila in procesul penal.
dar daca nu are nimic pe nume si e de etnie rrom cum reusesc sa imi recuperez banii chiar daca e parte civila in procesul penal?credeti ca am vreo sansa sa imi recuperez cheltuielile de judecata plus cele de pe autoturism? va multumesc
Gresit! Va puteti adresa direct la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii! De aici puteti descarca formularul pentru dosarul de dauna: [ link extern ]
Aici aveti siteul oficial a FPVS: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
Laszlo Bicsak, Alte profesii
m-am adresat dar au spus ca ei nu se ocupa de astfel de cazuri ci cei de la biroul de asigurari din romania (baar) si am trimis mail la ei si astept sa vad ce raspuns imi ofera dar nu am alte acte decat autorizatia de reparatii si pozele de la accident atat.
iar de la politie alte acte nu mi-se mai ofera numai prin avocat?
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
grf, utilizator
Fondul intervine doar daca sunt victime si exista un anume numar de ingrijiri medicale constate printr-un certificat medico-legal.Nu o sa recuperati ceva pt ca traim in romania- cu "r" mic.

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Daune merfea merfea Buna ziua!...am si eu o problema...am avut un accident rutier din cauza unei carute, pe un drum european, carutasul a murit iar familia lui e foarte saraca..nu ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)