avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adaugare 2 ore la contract pt sambata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adaugare 2 ore la contract pt sambata

buna ziua
as dori sa adaug la fiecare salariat in total 3 persoane cate 2 ore lucrate sambata .cum sa procedez? ce modificari trebuie sa fac si cu cat se plateste aceste 2 ore? va multumesc frumos pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 11 Iunie 2014
Fiti mai explicita: (1) Orele lucrate au caracter de regularitate? (2) Orele lucrate in week end sunt ore suplimentare? Adica, se depasesc cele 40 ore pe saptamana aferente unui program cu norma intreaga?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
Iulian MANEA, Contabil
da .noi lucram in prezent 8 ore pe zi 5 zile pe sapt.si vrem sa ne bagam si 2 ore suplimentare sambata. ce modificari fac la contract fac act aditional dar nu stiu cum se platesc? ce procent caci vreau sa il dau pe cel mai mic daca se poate.multumesc
Munca in zilele de repaus saptamanal nu este considerata munca suplimentara.

Munca in zilel de repaus se compenseaza, astfel :
- acordarea de zile de repaus in alte zile ale saptamanii
- acordarea unui spor la salariu
pot proceda astfel: sa lucrez 2 ore sambata si sa imi iau liber 2 ore vineri? si colegii in alte zile ale saptamanii la fel ca procedura? si fac act aditional in care specific aceste modificari iar in stat nu trebuie sa fac nici o modificare nu tot 40 ore pe sapt sunt lucratoare nu? multumesc frumos de ajutor.
Da, se poate recupera orele lucrate sambata in ziua de vineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de lucru saptamanal kitisor kitisor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: Ce inseamna 8 ore/zi , 40 ore/saptamana? Cum considerati saptamana de lucru? De ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si ore lucrate in timpul de repaus saptamanal olf olf Buna ziua, Va rog sami spuneti cum trebuie retribuite orele suplimentare lucrate in zilele normale de lucru , adica peste cele 8 ore/zi , 5 zile/ saptamana, ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare ContSters68274 ContSters68274 Pana anul acesta ,pentru orele suplimentare,aveam un spor de 100% din salariul de baza.Din acest an ,datorita unor dificultati financiare,ni s-a dat un act ... (vezi toată discuția)