avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de indemnizatie de handicap pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 2?

am diabet tip 2 fac insulina de 4 ori pe zi de 2 tipuri humalog si lantus si am o pensie de invaliditate gradul 2 pentru urmatoarele boli;; cardiopatie ischemica angina pectorala si hipertensiune arteriala
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:09, 11 Iunie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicaop este autorizata si competenta sa analizeze documentele medicale sa coroboreze sau sa solicite investigatii suplimentare pentru clarificare stadiu afectiune,functie de care in final va dispune admiterea sau respingerea cererii de eliberare decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mă încadreze în pensie de handicap? Esti Calo Esti Calo Bună sunt în pensie de invaliditate gr 1 cu mai multe boli cronice cu astm bronșic, cardiacă ,insuficiență respiratorie cronică BPOC stadiul 4 ,Diabet ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei privind capacitatea de munca (pensie de invaliditate) rosca bibi rosca bibi Am facut ocontestatie la i.n.e/m.r.c.m dupa sistare pensiei de boala ,am primit raspuns dupa 5 luni ,bine inteles un raspuns nefavorabil ca doar cor la corb ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala erika44 erika44 Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la ... (vezi toată discuția)