avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă mă încadreze în pensie de Handicap?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă mă încadreze în pensie de Handicap?

Bună sunt în pensie de invaliditate gr 1 cu mai multe boli cronice cu astm bronșic, cardiacă ,insuficiență respiratorie cronică BPOC stadiul 4 ,Diabet tip 2,insulinotratat,angină pectorală de efort ,ICC niha 3,cardiopatie cronică ischemică,hepatită b,cu coloana ,spondiloză,artistă și fac tratament de la psihiatrie de ce nu beneficiez de pensie de Handicap și sunt și cu oxigeoterapie acasă , și încă alte boli etc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:08, 20 August 2019
Buna ziua,
Comisia de expertiza de la nivelul Casei de pensii ce v-a spus?
Sunati la aceasta comisie si discutati cu dumnealor.
Aveti adresa si numarul de telefon, in functie de judetul in care locuiti, in link-ul de mai jos
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pensionez medical? angel.lumino angel.lumino Sunt interesata cum ma pensionez medical.Mentionez ca nu mai lucrez din 1997,iar pe cartea de munca am o vechime de 9 ani 7 luni. Sunt in evidenta din 2003 cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala erika44 erika44 Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 2? kotyfalvig kotyfalvig am diabet tip 2 fac insulina de 4 ori pe zi de 2 tipuri humalog si lantus si am o pensie de invaliditate gradul 2 pentru urmatoarele boli;; cardiopatie ... (vezi toată discuția)