avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator de bloc cu atestat expirat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator de bloc cu atestat expirat

Dacă la un control al Primăriei, se constată că administratorul are atestatul
expirat, care este sancțiunea și cine o suportă, administratorul, Președintele, ambii sau nici unul?

Care este Legea care se aplică în acest caz?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:01, 19 Iunie 2014
@elga50
Un asemenea administrator, daca e de buna credinta si cunoaste legea, poate face treaba foarte buna intr-o asociatie

Exacte aici este problema. Asta spuneam și eu.
Nu vi se pare că aceste mici cerințe, sunt foarte rar îndeplinite?
Pe de altă parte, asociația de proprietri, funcționează și după alte legi, decât 230/2007. Nu poate cineva cu studii medi(ocre), să asigure respectarea acestora, pt că nu le cunoaște.
În general eu cred că trebuie să mergem spre calitate, nu să ne mulțumim și să credem că o singură hârtie și aceea luată de la ....primărie, poate asigura buna funcționare a unei asociații de acest gen, Este o asociație cu un specific unic: membrii nu se asociază de bună voie, ci de nevoie (ca având același condminiu).
In lege nu se specifica alte studii pentru functia de administrator, nu de alta, dar in tara noastra, o patalama nu mai inseamna mare lucru si asta din cauza fabricilor de diplome care sunt universitatile care mai de care mai motzate.
Sa fim seriosi si sa gandim corect, va spun ca nu trebuie mai mult.
E suficient sa stii si sa vrei sa citesti si....evident sa fii corect. Restul se invata, vazand, intreband si facand.

Cu sau fara diploma de studii, in aceasta ocupatie toti au trecut prin stadiul de "boboc".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator cu atestatul expirat Marioara Maftei Marioara Maftei In cazul in care administratorul are scoala si atestat din anul 2004 , valabil 3 sau 4 ani, deci valabilitatea este expirata , ii este necesara aprobarea ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator imobile mihaela nedelea mihaela nedelea Am obitnut atestatul de administrator imobile in anul 2004 in baza HG 400/2003, aflata in vigoare la momentul respectiv, in atestat fiind specificat faptul ... (vezi toată discuția)
Ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator? ricadinas ricadinas In ce lege se prevede ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator pentru asociatii de proprietari ? (vezi toată discuția)