avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Buna ziua,
Lucrez intr-o firma in departamentul de vanzari. In fisa postului este mentionat ca trebuie sa promovez ofertele companiei, eu le promovez dar compania nu-mi pune la dispozitie marfa necesara, nici macar la insistentele mele. Daca nu realizez vanzare nu-mi iau bonus. Nu pot realiza vanzare daca nu am marfa.
Problema este semnalata in repetate randuri catre conducere si raspunsul primit in scris este "nu avem solutii"
Ce pot sa fac in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 12 Iunie 2014
Daca situatia descrisa are cauze obiective:
1. Rabdati, poate vin vremuri mai bune
2. Schimbati locul de munca
Nu prea aveti ce sa faceti, daca angajatorul nu va pune la dispozitie necesarul pentru a va indeplini atributiile prevazute in fisa postul.

Printre obligatiile prevazute de Codul Muncii in sarcina angajatorului se numara si faptul ca, acesta trebuie sa asigure permanent conditiile tehnice si organizatorice avute in vedere la elaborarea normelor de munca si conditiile corespunzatoare de munca.
Incalcarea acestei obligatii , va da posibilitatea sa demisionati fara preaviz, potrivit art.81 alin.8 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Elena3479 Elena3479 Buna ziua. Am inteles ca pot demisiona fara preaviz daca angajatorul nu respecta termenii angajarii. Recent, am fost angajata drept operator preluare comenzi ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu EpsioloN EpsioloN Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ma va despagubi? codulmuncii codulmuncii Buna ziua. In fisa postului am niste atributii care implica si folosirea internetului, altfel nu le pot indeplini. Angajatorul nu mi-a pus la dispozitie ... (vezi toată discuția)