jaguarxkr 
	    	Utilizator

jaguarxkr 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 marystanga	                   

Buna ziua imi pute-ti va rog spune cat timp dureaza trimiterea unui dosar de la Curtea de Apel mai departe la ICCJ daca hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)
	                    marystanga	                   

Buna ziua imi pute-ti va rog spune cat timp dureaza trimiterea unui dosar de la Curtea de Apel mai departe la ICCJ daca hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)

marystanga	                   

Buna ziua as dori din nou sa va intreb ceva lagat de un dosar penal.
Pentru inceput sa va spun despre ce este vorba si anume acum 5 ani sotul meu a fost prins ... (vezi toată discuția)
	                    marystanga	                   

Buna ziua as dori din nou sa va intreb ceva lagat de un dosar penal.
Pentru inceput sa va spun despre ce este vorba si anume acum 5 ani sotul meu a fost prins ... (vezi toată discuția)

marystanga	                   

Buna ziua! As dorii sa-mi spune-ti va rog cum as putea obtine dreptul celor doua fetite minore intr-un proces care dureaza de 4 ani si nu s-a rezolvat nimic ... (vezi toată discuția)
	                    marystanga	                   

Buna ziua! As dorii sa-mi spune-ti va rog cum as putea obtine dreptul celor doua fetite minore intr-un proces care dureaza de 4 ani si nu s-a rezolvat nimic ... (vezi toată discuția)