avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare pentru productia de cosmetice, mai exact un ulei pentru masaje corporale.

Caut consiliere pentru autorizatii/acte necesare pentru productia de cosmetice, mai exact un ulei pentru masaje corporale.
Ce am facut pana acum. Am definitivat produsul si l-am testat la un laborator autorizat. Acum am dori sa il punem pe piata. Am inteles ca avem nevoie de un certificat de punere pe piata. Si aici ne-am impotmolit un pic.
Este suficient certificatul de punere pe piata? Cum se obtine acest certificat. Ce alte acte/autorizatii avem nevoie pentru functionare? Se poate face productia produselor pe un PFA?

Astept sfaturile/recomandarile voastre si va multumesc anticipat. Silviu.

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)