avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare personal contractual in functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare personal contractual in functionar public

Salut am nevoie de indrumari urgenete daca se paote, cum se face transformarea unui post de referent studii medii ( contractual) in post de inspector cu studii superioare. baza legala, pasii de urmat ...!!!s-a mai confruntat careva dintre voi cu asa ceva????????
Promovarea unei functii contractuale (unui post contractual) din studii medii in studii superioare nu presupune aplicarea prevederilor legii 188/1999 - Statutul functionarilor publici.
Pentru personalul contractual se aplica HG 286/2011,
Dupa ce promoveaza, puteti solicita numirea in functia publica.
doresc sa desfiintez un post de referent muncitor (personal contractual) in UAT si sa infiintez altul in alt compartiment. practic persoana respectiva nu mai are de lucru ce sa-i dau in atributii, chiar nu isi are rostul, dar am nevoie de un alt post cu studii in alt compartiment! ce fac???????????????????????????astept sfaturi este pt prima data cand fac asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate transforma un post de functionar contractual în functionar public? Cristina Nenciu Cristina Nenciu Buna seara, Sunt angajată intr o institutie publica din august 2017 pe funcție contractuală care este procedeul de transformare al postului în functionar ... (vezi toată discuția)
Schimbarea statutului din personal contractual in functionar public roscamd roscamd Buna ziua, Sunt angajata intr-o primarie de comuna pe un post contractual, dar nu am statutul de funcionar public, unde pot cauta sa ma informez ... (vezi toată discuția)
Functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua! Intrebare simpla: -sunt personal contractual cu diverse atributii (achizitii publice, registratura) in cadrul unei UAT, si as dorii sa stiu ce ... (vezi toată discuția)