avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere duplicat certificat divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere duplicat certificat divort

va rog sa imi nspuneti cum pot sa obtin un duplicat dupa certificatul de divort .am divortat in 2011 la notariat in jud sighetul marmatiei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gavril , Consultant credite si finantari 14:38, 13 Iunie 2014
Va adresati cu o cerere la Biroul Notarului Public care a eliberat certificatul (acolo unde ati fost si ati realizat procedura notariala de divort) si solicitati un duplicat al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere certificat legatar livia_niculescu livia_niculescu Buna ziua! Am pierdut certificatul de legatar si as dori sa stiu care sunt procedurile pentru obtinerea unui duplicat. Va multumesc (vezi toată discuția)
Despre certificat de mostenitor costincr costincr Buna ziua ! In urma cu ceva timp a fost intocmit un certificat de mostenitor. Dupa aceasta etapa e nevoie si de succesiune? Am o alta intrebare...acel ... (vezi toată discuția)
Notar decedat copii legalizate elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Notarul acum este decedat iar fiica lui l-a inlocuit fiind acum notar.Ea a angajat-o pe nora fratelui meu.Eu am nevoie de 7 copii legalizate deoarece sunt 7 ... (vezi toată discuția)