avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cont bancar

Buna ziua! O cunostinta vrea sa imi lase mostenire contul bancar. Care este cea mai buna varianta de a face acte fara a fi atacat de eventualele rude? Se poate pune clauza sa nu se cheltuiasca bani din cont a persoanei care lasa mostenirea cat este in viata?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:59, 14 Iunie 2014
@gi_jane

Cam multi de daca :yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! cine poate ataca testamentul? f3g4zuzu f3g4zuzu Ajutati-ma va rog in urmatoarea problema: O batrana vaduva, fara copii are in proprietate o casa formata din demisol, et 1 si mansarda. Singurele rude ale ei ... (vezi toată discuția)
Testament / mostenire elga50 elga50 Speta este urmatoarea: - EL a fost fiul unei proprietare din blocul meu; - mama lui a decedat in urma cu cca 10 ani, fara ca intre timp acesta sa fi facut ... (vezi toată discuția)
Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)