avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plata titlu executoriu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plata titlu executoriu

la trezoreria statului s-a efectuat in numele firmei mele o suma de 5 lei majorari de tva in cont distinct iar pe ,, chitanta pentru incasare de impozite,taxe si contributii;; apare ca a preimit de la numele societati iar pentru tot numele societati, ce trebuie sa fac ca sa aflu cine a platit in numele meu?
s-au ce trebuie sa fac, cui sa ma adresez?
daca era la o banca normala era numele si prenumele + CNP,

Alte discuții în legătură

Virat eronat la bugetul de stat vlasceanu raluca vlasceanu raluca am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii? mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)
Split tva 2019 ionela11 ionela11 Buna dimineata, Am verificat pe site la ANAF si firma mea aplica split TVA de la 01.04.2019. Cand vreau sa aflu ce cont am deschis cu TVA imi spune ca inca ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea inscrierii cnp pe chitanta(cod 14-14-1) popc popc Buna ziua, Lucrez la o SC care furnizeaza utilitati(apa+gunoi+apa calda) catre populatie si agenti economici in baza contractelor de furnizare a serviciilor ... (vezi toată discuția)