avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat in doua firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat in doua firme

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un asociat poate fi administrator la doua firme (la una este asociat unic,la cea de-a doua ,unul dintre asociati) si daca cele doua firme pot avea acelasi sediu social,in conditiile in care intre cele doua srl-uri este incheiat un contract de comodat.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:45, 16 Iunie 2014
DA se poate, nu merge sa fii asociat unic la doua societati dar administrator da.
Da pot avea aceiasi adresa de sediu social numai ca trebuie sa ai camere-birouri separate.
Eu asa am procedat si nu au fost probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua firme, acelasi sediu social? clepsidra clepsidra stiu ca e posibil sa fie doua sau chiar trei firme la aceeasi adresa (vorbind despre sediile lor, nu puncte de lucru). dar as fi interesata sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre mine ca p.f. si srl al carei proprietar sunt federica federica De curand mi-am deschis o firma si am incheiat un contract de comodat cu punctul de lucru in apartamentul in care locuiesc si care este proprietatea mea.In ... (vezi toată discuția)
Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)