Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

josette2014 
	    	Utilizator

josette2014 
	    	Utilizator	    

josette2014, utilizator
 josette2014, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ionutnitu	                   

exista obligatia angajatorului,privat,de a raspunde,intr-un timp anume unei cereri?Zilele de concediu de odihna,aferente vechimii in munca,le solicita ... (vezi toată discuția)
	                    ionutnitu	                   

exista obligatia angajatorului,privat,de a raspunde,intr-un timp anume unei cereri?Zilele de concediu de odihna,aferente vechimii in munca,le solicita ... (vezi toată discuția)

silviu35	                   

IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)
	                    silviu35	                   

IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)

danut30	                   

am facut o cerere la fosta subunitate unde am lucrat pentru plata unor ore suplimentare din anul 2009 pana in 2012.am sanse sa-mi fie platite si in cat timp ... (vezi toată discuția)
	                    danut30	                   

am facut o cerere la fosta subunitate unde am lucrat pentru plata unor ore suplimentare din anul 2009 pana in 2012.am sanse sa-mi fie platite si in cat timp ... (vezi toată discuția)