avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata.

Sunt angajat pe un post pe perioada determinata, deoarece titularul postului, a fost viceprimar, sia- dat demisia si acum este consilier la o primarie.
1. eu fiind pe acest post nu pot da examene promovare, desi Conform legii 188/1999 privind Statutul functionarilor publici , actualizata in anul 2014, nu am gasit nicaieri mentionat ca functionarii publici cu contracte de munca pe perioada determinata, nu au dreptul la examene de promovare.
2. cat timp poate beneficia de suspendarea contractului de munca, desi este doar consilier la ora catuala.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 17 Iunie 2014
1. Functionarii publici nu au incheiate contracte individuale de munca.

2. Suspendarea poate dura atat timp cat dureaza mandatulde consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea raport de serviciu functionar public incadrat pe durata determinata orodics79 orodics79 Un functionar public a fost angajat la o institutie publica pe durata determinata, pe 2 ani de zile, pana la întoarcerea titularului postului (care avea ... (vezi toată discuția)
Suspendare secretar comuna? dan18dana18 dan18dana18 o alta problema stringenta...secretarul unei comunei este suspendat pe perioada nedeterminata si locul este declarat temporar vacant si evident ocupat cu aviz ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)