avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul angajatului in luna de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul angajatului in luna de preaviz

Am lucrat o luna in previz iar cand am luat salariul mi sa spus ca nu am dreptul la bonusuri pe luna respectiva pentru ca mi-am bagat lichidarea. Doresc sa spun ca bonusurile sunt trecute in contract si nu scrie in contract ca in ultima luna nu am dreptul la ele. As vrea sa stiu daca este legal ca eu in ultima luna lucrata sa nu am dreptul la bonusuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 18 Iunie 2014
Pe durata preavizului contractul individual de muncã continuã sã îşi producã toate efectele. Prin urmare, salariatul va beneficia de toate drepturile prevazute in c.i.m., in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptare de la bonusuri salariale pe motiv ca sunt in preaviz ionvtivadar ionvtivadar Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca poti fi exceptat de la bonusuri salariale(pentru perioada in care ai lucrat si s-a depasit targetul) pe motiv ca sunt ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de angajat - ccm ramura geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Din motive (pretexte) financiare mi s-a adus la cunostinta verbal ca urmeaza sa mi se incheie contractul de munca in curand. In cazul ... (vezi toată discuția)
Cate ore se lucreaza in preavizul de demisie? Claudiagh Claudiagh Buna ziua, Am si eu o rugaminte: am inteles ca in codul muncii se regaseste un articol in care scrie ca in timpul preavizului de demisie angajatul are ... (vezi toată discuția)