avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces verbal contraventie rutiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces verbal contraventie rutiera

buna ziua,
in martie am contestat un proces verbal de contraventie, am achitat taxa de timbru insa nu am depus-o in termen. mi-a fost anulata cererea si am facut cerere de examinare dosar depunand ambele taxe de timbru si cea veche si cea pentru reexaminare, insa mi-a fost anulata cererea de reexaminare ca neintemeiata prin hotarare definitiva cu posibilitatea de a formula o noua cerere de chemare in judecata, intemeiata in drept, care sa corespunda rigorilor legii.
Ce inseamna acest lucru? Pot sa mai fac ceva, macar sa mai prelungesc termenul pana cand sa predau permisul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:23, 18 Iunie 2014
Buna ziua,
Din pacate NU avand in vedere ca nu mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu contestarea unei amenzi remuss25 remuss25 Buna ziua am contestat o amenda de 200 lei la judecatoria sectorului 1 , mi au trimis o cerere sa precizez intimata nu am stiut ce inseamna si nu am depuso , ... (vezi toată discuția)
Pot formula o nouã cerere de reexaminare? popescumierleanu popescumierleanu Am depus un dosar de succesiune in mai 2013 si pana acum nu reusesc sa trec de civil administrativ desi mi-am indeplinit toate obligatiile cerute in ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare proces verba auto respinsa - cum predau permisul hordymulberry hordymulberry Am contestat proces-verbal auto. Mi s-a sa aduc completari pe cine inteleg sa aduc in judecata. Am dus completarile si mi s-a respins cererea. nu am trecut ... (vezi toată discuția)